Inschrijven:

Algemene Voorwaarden & Privacy Policy

Forcepoint is ontstaan door het samenvoegen van Raytheon Cyber Products, Websense en Stonesoft, en transformeert de cybersecurity-markt door de aandacht te verleggen naar het belangrijkste onderwerp: het begrijpen van menselijke gedragingen en intenties tijdens de omgang met gevoelige gegevens, waar deze zich ook bevinden. De onbuigzame oplossingen van Forcepoint stellen organisaties wereldwijd in staat om hun medewerkers onverhinderd toegang te geven tot de gegevens en applicaties die zij nodig hebben, waarbij zowel de veiligheid als het voldoen aan wet- en regelgeving maximaal gewaarborgd blijft.

© 2019 - Motiv ICT Security 
Utrechtseweg 34E
3402 PL IJsselstein

+31 (0)30 68 77 007

info@motiv.nl

In samenwerking met:

Introductie

14.15 - 14.30 uur

Victor Karamat Ali - Verweij

Product Marketing Manager

Motiv

Dagvoorzitter Victor introduceert het thema en neemt het programma door.

Victor Karamat Ali - Verweij

Agenda

Forcepoint

De Motiv Themadag vindt plaats in ons eigen Grand Café gevestigd in de historische "Uitspanning" aan de Poortdijk in IJsselstein (Utrecht).

Adres:
Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein  

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:

Hazenveld (1 min)
Parkeergarage Eiteren (4 min)


Locatie

Forcepoint
Meer over Forcepoint

Human-centric Security for the Era of Digital Transformation

14.30 - 15.30 uur

Duncan Brown

Chief Security Strategist

Forcepoint

Elk jaar neemt de uitgaven aan cybersecurity toe. Bovendien neemt ook het aantal dreigingen toe, evenals het aantal datalekken. Dus de situatie lijkt nooit te verbeteren. Kunnen we ons een toekomst voorstellen waarin een mensgerichte beveiligingsomgeving zich aanpast aan nieuwe bedreigingen, in plaats van dat wij erop reageren? Deze sessie onderzoekt de aard van het dynamische dreigingslandschap en biedt praktische voorbeelden van manieren om onze aanpak te veranderen voor verbeterde effectiviteit en efficiëntie met name op het gebied van cloud- en databeveiliging.

Duncan Brown

Duncan Brown is de belangrijkste Chief Security strategist van Forcepoint in EMEA. Hij adviseert klanten over de bedrijfsstrategie en hoe dit kan worden geactiveerd en versneld door de juiste toepassing van technologie. 


Vervolgsessie 1: Cloud & Content Security

15.45 - 16.30 uur

De cloud is voor veel bedrijven een uitkomst op het gebied van dataopslag en databeheer, maar introduceert ook nieuwe beveiligingsrisico’s. Bart vertelt over de valkuilen en geeft tips om op een gecontroleerde manier naar de cloud over te gaan en kritieke data in de cloud te beschermen. 

Ter aanvulling een kijkje in de keuken van Forcepoint. Het beschermen van data en intellectueel eigendom vraagt om de juiste securitymaatregelen. Data at rest en Data in motion moeten worden gecontroleerd en beveiligd, waar het zich ook bevind. Graag laten we middels enkele voorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn met DLP en CASB en laten de kracht zien hoe deze samenwerken, zowel  inzage in, grip op en controle over het gebruik van cloudapplicaties maar ook hoe de bedrijfskritische data kan worden beveiligd.
Bart Verhaar

Bart Verhaar

Product Specialist

Motiv

Danny Kerdijk

Danny Kerdijk

Engineer

Forcepoint

Pauze

15:30 - 15.45 uur

Motiv After Summer (BBQ) Borrel

17.30 - 20.00 uur

Elke maand organiseren wij het Motiv Grand Café (in de branche beter bekend als de "Motiv Borrel") in onze historische Uitspanning in IJsselstein: een plek waar zaken en plezier al eeuwen samenkomen. Waar anders dan op deze plek ontmoeten collega's, leveranciers en klanten elkaar. Onder het genot van een drankje kun je napraten over het event en nader kennismaken met o.a. mensen van Forcepoint en Motiv.

Je bent van harte welkom op onze informele borrel die deze keer combineerd wordt met een heerlijke, nazomerse BBQ!

Inloop

14.00- 14.15 uur

Motiv Themamiddag:

Hoe bescherm je (cloud)data in een nieuwe wereld?

Databeveiliging in de digitale transformatie

Datum: vrijdag 13 september 2019
Tijd: 14.00 - 17.30 uur
Locatie: Motiv ICT Security, IJsselstein

Tijdens deze themamiddag - georganiseerd voor een brede doelgroep van techneut tot management - zoomen we in op de migratie naar de cloud en wat voor een impact dat heeft op uw databeveliging. Hoe behoud je controle over je belangrijke data? En hoe weet je te allen tijde waar het staat en naartoe gaat binnen of buiten uw organisatie?

Deskundige sprekers van Forcepoint en Motiv leggen u uit hoe de beschikbare technologie kan helpen cruciale vraagstukken - rondom databeveiliging, digitale transformatie maar ook Shadow IT - op te lossen.

Forcepoint

Bezoek aan ons Motiv SOC

17.00 - 17.15 uur

Ervaar als slot van het kennis-event in ons eigen Motiv SOC hoe onze SOC-analisten omgaan met cyberdreigingen.

Allan vertelt hoe de verschillende specialisten met elkaar en de klant samenwerken.

Allan van Leeuwen

Allan van Leeuwen

SOC Manager

Motiv

Next-Gen Your Data Protection

16.30 - 17.00 uur

Tijdens deze sessie zal Duncan dieper ingaan op Next Gen Your Data Protection en zal dit vanuit een klant-business perspectief benaderen. Wat zijn de vraagstukken? Hij zal interactief bespreken hoe we deze kunnen invullen middels technologie, maar ook met processen om een maximale data beveiliging te creëren en te behouden.

Duncan Brown

Chief Security Strategist

Forcepoint

Duncan Brown