Inschrijven:


Algemene Voorwaarden & Privacy Policy

Westcon Nederland is een value added distributeur, gespecialiseerd in het leveren van een totaal portfolio op het gebied van Networking, Security, Datacenter, Unified Communications, Cloud en Collaboration solutions. Via Westcon krijgen partner toegang tot een portfolio van high-end bedrijfsgeorienteerde oplossingen en marktleidende leveranciers.

© 2019 - Motiv ICT Security 
Utrechtseweg 34E
3402 PL IJsselstein

+31 (0)30 68 77 007

info@motiv.nl

In samenwerking met:

Introductie

11.00 - 11.15 uur

Victor Karamat Ali - Verweij

Product Marketing Manager

Motiv

Victor introduceert het thema Security & Automation en neemt het programma door.

Victor Karamat Ali - Verweij

Agenda

Westcon

F5

De Motiv Themadag vindt plaats in ons eigen Grand Café gevestigd in de historische "Uitspanning" aan de Poortdijk in IJsselstein (Utrecht).

Adres:
Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein  

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:

Hazenveld (1 min)
Parkeergarage Eiteren (4 min)


Locatie

F5 stelt organisaties in staat hun cloud, datacenter en software-defined netwerkimplementaties naadloos te schalen, zodat applicaties onafhankelijk van persoon, plaats en tijd kunnen worden geleverd. Uitval en vertragingen zijn per definitie kostbaar en moeten worden voorkomen. F5 is marktleider op het gebied van application delivery en garandeert goed beveiligde bedrijfsapplicaties en snelle toegang tot deze bedrijfsapplicaties.

F5 Networks

Westcon
Meer over WestconMeer over F5
F5

De traditionele Firewall verliest de strijd

11.15 - 11.55 uur

Pascal Tolenaar

Technical Consultant

Westcon

Een traditionele firewall alleen biedt onvoldoende bescherming. Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en ook de standaard WAF-oplossingen bieden geen volledige bescherming meer. Zo is er bijvoorbeeld behoefte aan Behavioral Analytics.

Pascal vertelt daarom over Advanced Web Application Firewalls (AWAF) als versterking van je verdediging.

Pascal Tolenaar

API Tooling

11.55 - 12.15 uur

Jeroen van Doorn

IT Security Consultant

Motiv

De waarde van API’s (Application Programming Interfaces) wordt effectief zodra meerdere systemen gegevens gaan uitwisselen. Een WAF ontvangt bijvoorbeeld veel alerts van een bepaald IP-adres. Vooraf kan een API-integratie gebouwd worden, waardoor na 10 alerts binnen 5 minuten van hetzelfde IP-adres deze geblokkeerd dient te worden in de Firewall.

Tijdens de presentatie zal Jeroen verder ingaan op veel gebruikte tooling en zal via een korte demonstratie laten zien hoe het configureren van een BIG-IP verloopt via de iControl API.


Jeroen van Doorn

DevOps, NetOps & SecOps: vrienden of vijanden?

12.45 - 13.45 uur

Klinkt allemaal heel verwant aan elkaar, maar schijn bedriegt. Vaak spelen er spanningsvelden tussen de verschillende teams terwijl ze ogenschijnlijk hetzelfde doel voor ogen zouden moeten hebben.

Dennis laat middels een presentatie & demonstratie zien hoe deze werelden goed samen kunnen werken en voordeel uit elkaars expertise kunnen halen.

Dennis de Leest

Dennis de Leest

Cloud & Automation Engineer

F5 Networks

Lunchpauze

12.15 - 12.45 uur

Inloop

10.30- 11.00 uur

Lunch & Learn @Motiv:

Security & Automation

Gebruik of misbruik?

Datum: dinsdag 3 september 2019
Tijd: 10.30 - 14.00 uur
Locatie: Motiv ICT Security, IJsselstein

Op deze Lunch & Learn kennis-sessie, speciaal georganiseerd voor techneuten en technisch management, zoomen we in op de trend van Automation binnen de Security. Automatiseren en integreren maakt heel veel mogelijk, maar hoe voorkomen we onbewust verkeerd gebruik of bewust misbruik en waarborgen we de veiligheid?

Centraal gedurende het kennis-event is het verhaal over het heden en verleden. Deskundige sprekers leggen je uit hoe beschikbare technologie kan helpen cruciale applicatievraagstukken rondom Automation op te lossen.


Westcon

Bezoek aan ons Motiv SOC

13.45 - 14.00 uur

Ervaar als slot van het kennis-event in de praktijk SOAR (Security Orchestration Automation Reponse) in ons eigen SOC.

Allan laat zien hoe Motiv zelf investeert in Automation!

Allan van Leeuwen

Allan van Leeuwen

SOC Manager

Motiv