Ja, ik kom naar het Motiv Grand Café!

Een uitnodiging ontvangen voor het Motiv Grand Café? 

Schrijf je nu in voor de Motiv Grand Café mailing en ontvang een persoonlijke uitnodiging per e-mail. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden.


Inschrijven

Aanmelden kan ook via een mail naar borrel@motiv.nl

Motiv Grand Café

Dinsdag 13 augustus vanaf 17:30 

Locatie

Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:

Hazenveld (2 min)

Parkeergarage Eiteren (4 min)

Viva España

Het is zomervakantie, vrienden en collega's zijn uitgewaaierd over de wereldbol om te genieten van hun welverdiende vakantie. Voor degenen die thuis achterblijven verzorgen wij het vakantiegevoel. Tijdens deze borrel trakteren wij op Spaanse sferen. Uiteraard ontbreken de heerlijke Spaanse lekkernijen hierbij niet. Muy Bien dus!

Op dinsdag 13 augustus ben je vanaf 17.30 uur van harte welkom in het Motiv Grand Café. Deze editie van onze maandelijkse borrel heeft als thema "Viva España". 


Motiv Grand Café

Elke maand organiseren wij het Motiv Grand Café in onze historische Uitspanning in IJsselstein. Een plek waar zaken en plezier al eeuwen samenkomen. Waar anders dan op deze plek ontmoeten collega's, leveranciers en klanten elkaar tijdens onder het genot van een hapje en een drankje tijdens een gezellige, informele borrel. Wil je kennismaken met Motiv? Dan ben je van harte welkom!

Dinsdag 13 augustus

Op dinsdag 13 augustus ben je vanaf 17.30 uur van harte welkom in ons eigen Motiv Grand Café aan de Poortdijk 13 in IJsselstein. Praat bij met vrienden, collega’s, bekenden en tot dan toe onbekenden van Motiv in de ICT security en laat je verrassen door de heerlijke gerechten die wij deze avond serveren.

Blijf op de hoogte van onze events

Met grote regelmaat organiseren wij  in samenwerking met onze partners evenementen rondom actuele thema's. Vooraanstaande sprekers, vooruitstrevende technologie, nieuwe inzichten en interessante discussies staan op de agenda voor deze sessies waarvoor wij onze klanten en overige geinteresseerden van harte welkom zijn. 

Bekijk onze evenementenkalender

© 2019 - Motiv ICT Security  
Utrechtseweg 34E
3402 PL IJsselstein 
+31 (0)30 68 77 007 
info@motiv.nl