Aanmelden

Ja, ik kom naar het Motiv Grand Café!

Een uitnodiging ontvangen voor het Motiv Café? 

Schrijf u nu in voor de Motiv Café mailing en ontvangen een persoonlijke uitnodiging per e-mail. U kunt zich op ieder gewest moment weer afmelden.


Inschrijven

Motiv Grand Café

13 september 2018
Feestelijke opening!

Op donderdag 13 september heten wij je vanaf 17.30 uur van harte welkom bij het Motiv Grand Café, met als thema: De feestelijke (her)opening van de volledig vernieuwde Uitspanning aan de Poortdijk.

Al 20 jaar waakt Motiv ICT Security vanuit IJsselstein  over de digitale veiligheid van veel Nederlandse bedrijven, overheden en vitale infrastructuren. In 1998 opende Motiv haar deuren aan de Poortdijk in de historische "Uitspanning".

Na een lange, intensieve, verbouwing waarbij het karakteristieke pand een volledig nieuw interieur heeft gekregen zonder hierbij afbreuk te doen aan haar rijke historische verleden zullen wij de “Uitspanning” weer in gebruik nemen. Dit moment laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. We nodigen je hierbij dan ook graag uit om ons 20-jarig verjaardagsfeest en tevens de heropening van ons thuishonk met ons te vieren tijdens het feestelijke Motiv Grand Café!


Motiv Grand Café

Elke maand organiseren wij het Motiv Café. Daar ontmoeten collega's, leveranciers en klanten elkaar tijdens een gezellige, informele borrel. Wil je kennismaken met Motiv? Dan ben je van harte welkom! 

Je bent vanaf 17:30 uur welkom in onze totaal vernieuwde locatie aan de Poortdijk 13 in IJsselstein. Praat bij met vrienden, collega’s, bekenden en tot dan toe onbekenden van Motiv in de ICT security en laat je verrassen door de gerechten die wij deze avond serveren.

Locatie

Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:

Hazenveld (3 min)

Parkeergarage Eiteren (4 min)

We keren terug naar onze vertrouwde 'Uitspanning' aan de Poortdijk waar het afgelopen jaar hard is gewerkt en gebouwd.

Fix the following errors:
Hide