Go to the site

Infosecurity.nl 2017

Security Awareness

Hoofdkantoor 
Utrechtseweg 34E
3402 PL IJsselstein
Route

Telefoon 
+31 (0)30 68 77 007 

E-mail 
info@motiv.nl

Stand D138

Experience

VR

WhitepaperVR Experience
Reserveren
Quick Scan

Wat is de impact van Virtual Reality op het risicobewustzijn?

De meeste security-incidenten worden nog altijd veroorzaakt door mensen. Om de samenleving veiliger te maken, is daarom een gedragsverandering noodzakelijk. Met de traditionele methoden die zich richten op het stimuleren van het beveiligingsbewustzijn is gedrag echter moeilijk te beïnvloeden.

Door gebruikers volledig op te laten gaan in een andere omgeving, is VR in staat om emotionele reacties op te roepen en een ervaring te bieden die niet snel uit het geheugen verdwijnt. Wat kan dan de impact van Virtual Reality zijn op het risicobewustzijn van medewerkers? 

Download het gratis whitepaper en lees meer over de psychologie van leren en de wetenschap achter VR Security Awareness.

Download het whitepaper

Download het whitepaper

Hoe bewust bent u van de risico's die u loopt? 

Test uw eigen Security Awareness met de Motiv Security Awareness Quick Scan. Beantwoord de 5 vragen en zie direct uw persoonlijke score! 

Kom naar Infosecurity.nl 2017

Doe de Security Awareness Quick Scan

Motiv presenteert tijdens Infosecurity.nl 2017 de Security Awareness VR Experience, een innovatieve toepassing van VR-technologie ter bevordering van Security Awareness.

Kom 1 en 2 november naar de Jaarbeurs in Utrecht en ervaar zelf de impact van Virtual Reality op het risicobewustzijn én hoe het risicovol gedrag helpt voorkomen. 

Reserveer uw VR Experience

Wilt u zich verzekeren van een unieke ervaring tijdens Infosecurity.nl 2017? Reserveer dan nu uw Motiv VR Experience!


Infosecurity.nl VIP toegang

Nog geen kaarten voor Infosecurity.nl? 
Reserveer hier uw gratis VIP kaarten.


Thema's
Lees verder

Preventieve 
Weerbaarheid

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom helpt Motiv preventieve maatregelen te treffen die uw organisatie weerbaar maken. 

  • Web & Email Security
  • Next Generation Firewalls
  • End Point Security 

Veilig naar 
de Cloud

De cloud brengt grote kansen voor bedrijven. Motiv helpt om deze kansen optimaal te benutten zonder de veiligheid van uw applicaties, gebruikers en data uit het oog te verliezen.

  • CASB
  • WAF
Lees verder


Weerbaarheid op alle fronten: Mens en Digitaal

De oplossingen van Motiv

Naast Security Awareness kunt u tijdens Infosecurity.nl natuurlijk ook op onze stand terecht voor alles rondom ICT & Cyber Security.

Powered by:

Presentaties
Motiv Café

Presentaties

Motiv verzorgt tijdens Infosecurity.nl 2017 een tweetal presentaties. De toegang tot deze populaire sessies is beperkt. Registreer nu uw VIP kaarten en stel uw plaats zeker!

Agenda

Inschrijven

Thema Gegevensbeveiliging: 
Data Loss Prevention - Live Demonstratie

99,9% van uw medewerkers handelt met goede intenties wanneer zij werken met privacy gevoelige data. Maar mensen maken fouten, al dan niet verleidt door cyber criminelen. Hoe voorkom je datalekken als gevolg van bewust of onbewust handelen? In deze live demonstratie toont Bastiaan Bakker, Directeur Business Development bij Motiv aan de hand van een praktijk cases zien hoe DLP oplossingen uw data beschermen. 


Spreker: Bastiaan Bakker

Tijd: Woensdag 1 november 11.45 - 12.15 uur

Locatie: Cyber Security Theater


Thema Veilig naar de Cloud: Content Delivery

Akamai is het grootste content delivery netwerk (CDN) ter wereld. Dit netwerk zorgt ervoor dat (web)applicaties wereldwijd op een veilige en uiterst snelle wijze worden gepresenteerd.


Spreker: Erik van Veen

Tijd: Donderdag 2 november 11.45 - 12.15 uur

Locatie: Cyber Security Theater


Inschrijven

Motiv Café

Een begrip in Security Nederland

Iedere 13e van de maand is er het Motiv Café. Telkens met een ander thema. Deze maandelijkse ontmoetingsplek voor collega's, leveranciers, partners en klanten van Motiv is inmiddels een begrip geworden. Voor Infosecurity.nl maakt Motiv een uitzondering en nodigen wij u graag uit om ook op de 1e en de 2e van de maand Security Nederland te ontmoeten op de Motiv stand.  

Waar: Stand 138

Wanneer: 1 november vanaf 16.00 uur

Kom naar Infosecurity.nl 2017Terug naar bovenTerug naar bovenTerug naar bovenTerug naar bovenTerug naar bovenTerug naar boven
Reserveer hier uw VIP kaarten voor Infosecurity.nl
Lees verder

Voorkom datalekken

Met het van kracht worden van de General Data Protection Regulation (GDPR) in mei 2018 is de aandacht voor het monitoren en bewaken van privacygevoelige data nog groter geworden.

  • Data Loss Prevention
  • Insider Threat Defence
Reserveer hier uw VIP kaarten voor Infosecurity.nlReserveer hier uw VIP kaarten voor Infosecurity.nlReserveer hier uw VIP kaarten voor Infosecurity.nlReserveer hier uw VIP kaarten voor Infosecurity.nlReserveer hier uw VIP kaarten voor Infosecurity.nlVIP Kaarten reserveren

Mede aangeboden door:  

Fix the following errors:
Hide