VoorwaardenPrivacy StatementDisclaimerMotiv IT Masters KVK 18052814

Oplossingen voor gegevensbeveiliging

Veilig bestanden versturen

mSafe is een slimme en innovatieve oplossing voor het uiterst veilig uitwisselen van kleine tot zeer grote bestanden als het gaat om vertrouwelijke informatie.

Probeer mSafe

Voorkom datalekken

Data Loss Prevention maakt inzichtelijk waar de gevoelige gegevens zich bevinden en hoe deze bewegen. Hierdoor heeft u weer controle over uw data.

Bekijk de briefing

Motiv biedt oplossingen op het gebied van gegevensbeveiliging die een concrete invulling geven aan de beveiliging van bedrijfsinformatie in het algemeen en de maatregelen ter bescherming van persoonsgegevens in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming in het bijzonder, te effectueren.

Creëer risico bewustzijn

Stimuleer de bewustwording omtrent de risico’s van het gebruik van informatie en informatie- systemen met het Security Awareness programma van Motiv.

Lees verder

Detecteer risicogedrag

Insider Threat Detection beschermt uw organisatie tegen risicovol gedrag van uw medewerkers en kwaadaardig gedrag van indringers. 

Bekijk de briefing

General Data Protection Regulation 
Oplossingen voor gegevensbeveiliging

Motiv Logo

Hoofdkantoor
Utrechtseweg 34E
3402 PL IJsselstein
Route

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Na de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de wet Meldplicht Datalekken gaat in mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in Nederland van kracht, ofwel de General Data Protection Regulation (GDPR) in de EU. De AVG betreft een vergevorderd raamwerk van regels ter bevordering van de bescherming van persoonsgegevens en de privacy van burgers van de Europese Unie. De impact van dit raamwerk op de overheid, het bedrijfsleven en de non-profit sector is aanzienlijk. Organisaties moeten hun beveiligingsbeleid aanpassen, nieuw eigenaarschap benoemen en nieuwe uitgangspunten voor de omgang met gevoelige gegevens formuleren. Ook dienen zij procedures aan te scherpen, medewerkers te trainen en extra hulpmiddelen te implementeren. Nalatigheid kan resulteren in boetes tot € 20 miljoen of 4% van de (wereldwijde) jaaromzet.

GegevensbeveiligingAVG

Telefoon
+31 (0)30 68 77 007

E-mail
info@motiv.nl

Bekijk de briefingContact
Motiv ICT Security
Neem direct contact op met Motiv
Consultancy

Motiv biedt naast concrete oplossingen voor het beveiligen van privacygevoelige gegevens ook dienstverlening en kennis op het gebied van de implicaties van de AVG voor uw organisatie. 

Ondersteuning op uw pad naar AVG

AVG MasterClass

In deze masterclass van een halve dag spijkeren we uw kennis van de nieuwe regels bij en tonen wij u de de do's en don't van de AVG voor uw organisatie. 

Snelcursus voor bestuurders

Vraag een offerte aan

1

Gegevens- beveiliging

Lees verder
  • Veilig bestanden delen
  • Insider Threat Defense
  • Security Awareness
  • Data Loss Prevention

Motiv biedt oplossingen voor het beveiligingen van de persoonsgegevens en verwerkende processen.

4

Ook uw organisatie zal uiterlijk mei 2018 moeten voldoen aan de nieuwe en strenge Europese regels voor de bescherming van persoonsgegevens. Wat zijn de juridische implicaties voor uw situatie? Motiv biedt in samenwerking met de specialisten van Digital Me de ondersteuning die u zoekt om uw organisatie klaar te maken voor de AVG.

AVG Quickscan

De AVG Quickscan biedt u inzicht in de juridische, organisatorische en technische impact van de AVG op uw organisatie op basis van een analyse van uw gegevensverwerkende processen en ICT. 

De impact van AVG op uw organisatie

Vraag een offerte aan

2

FG / DPO

De AVG vereist dat persoonsgegevens- verwerkende organisaties een functionaris voor gegevensbescherming aanwijzen. De taken van deze FG of DPO kunnen uitgevoerd worden op basis van een servicecontract. 

Vraag een offerte aan

Functionaris voor gegevensbescherming 

Data Loss Prevention & Insider Threat Detection

30 Minute Security Briefing

3